Support

Vår kundtjänst är bemannad vardagar 8-17 och dag före helgdag 8-13. Lättaste sättet att rapportera ett problem är att gå in på Hjälp-fliken i Exder och välja "Begär hjälp från kundtjänst", då läggs ditt ärende in direkt i vårt ärendehanteringssystem och du får ett ärendenummer. Det går även att skicka frågor via e-post till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller ringa till 08-446 34 00. Support tillhandahålls på svenska och engelska. Ange alltid ert Exder användar-ID vid kontakt med Kundtjänst.

Utbildning

Schemalagda standardutbildningar via telefonkonferens ingår i användarlicensen. Det betyder att ni kan delta på så många utbildningar som ni behöver. Vi rekommenderar att ni går en utbildning i aktuell Exdermodul för att snabbt komma igång.

Kontakta vår kundtjänst på  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den eller via telefon 08-446 34 00 för bokning, av- och ombokning av utbildning.


Generell utbildning i Exder via telefonkonferens

Med en kurs i aktuell Exdermodul kommer du enkelt igång. Generella utbildningar finns för EPC och EDI. Vid generella utbildningar kommer deltagare vanligen från flera olika företag. Utbildningen genomförs på svenska, i grupp via telefonkonferens och är vårt populäraste alternativ. Utbildningstid är ca 1 timme per modul.


Förberedelse inför telefonutbildning

Kontrollera att utskickade inloggningsid och lösenord fungerar. Koppla upp dig mot Internet, starta webbläsaren och gå in på www.exder.com Undvik att sitta i högljudda rum, då andra deltagare kan störas.


Av- och ombokning av utbildning

Av- och ombokning skall göras senast två arbetsdagar före utbildningstillfället. Vid uteblivet deltagande debiteras en administrationsavgift.


Företagsintern telefonutbildning i Exder via telefonkonferens

Om ni önskar en företagsintern telefonutbildning kan vi erbjuda det till en fast grundavgift. Utbildningstid är upp till 2 timmar per modul eller enligt överenskommelse med Kundtjänst. Utbildningen kan hållas på engelska.


Anpassad utbildning i kundens eller i våra lokaler

Vi kan även erbjuda anpassade kurser i Exder enligt era behov. Kursen kan genomföras i kundens eller våra lokaler och offereras vid begäran.