Exder EPC

button2013_order_se

 

Skapa och skicka Artikelinformation (AI)

Med Exder EPC kan ni enkelt skapa artiklar och skicka AI till era kunder. Er Artikelinformation kontrolleras direkt mot Validoos regelverk och ni får statusuppdatering när artikelinformationen kommit fram.

Era artiklar och er skickade AI sparas i Exder där ni kan uppdatera era artiklar och se historik.

 

I Molnet

Exder är en molntjänst, vilket betyder att ni kan logga in och använda tjänsten var som helst hela dygnet - det enda ni behöver är tillgång till internet och en webbläsare.

Fördelarna med att jobba "i molnet" är många, bland annat så behöver ni inte oroa er för drift, back-up eller uppdateringar. Allt det tar vi hand om så ni kan fokusera på ert jobb, visst låter det bra!

 

Störst inom dagligvaruhandeln

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa våra kunder handla elektroniskt. Med Exder kan du handla med alla de största inom dagligvaruhandeln i Sverige - ICA, COOP, Axfood, Martin & Servera, Menigo, med flera och stöd för Systembolaget!

Artikelinformation är en viktig del för leverantörer som behöver tillhandahålla korrekt och uppdaterad information till sina kunder för att beställning, leverans och lagerhantering ska kunna fungera på ett effektivt sätt.

Med Exder EDI kan ni utöka ert stöd för elektronisk handel och kan då ta emot EDI-order, skicka orderbekräftelse, leveransavisering och faktura - även allt detta i molnet och med möjlighet att integrera till ert affärssystem.

Välkommen till Exder!