Affärssystem

Exder är ett integrerat affärssystem med fullt stöd för EDI dvs. elektroniska affärer som orderhantering och fakturering och dessutom med ekonomi- och redovisningsfunktioner. Med en "allt i ett lösning" förenklas och effektiviseras de dagliga rutinerna genom att all information finns samlat i ett och samma system. Exder är webbaserat och utvecklat för att passa mindre och medelstora företag och organisationer som vill integrera sina elektroniska affärer i ett affärssystem.

Med Exder Business så får ni ett stort, smidigt och lättillgängligt affärssystem som är helt integrerat med elektroniska affärer. Ni har alltid tillgång till systemet eftersom det är en helt webbaserad lösning som ger er frihet.

Exder Business har funnits sedan 1992 och är ett beprövat och pålitligt affärssystem som minskar er administration. Ni får både elektroniska affärer och pappersaffärer i ett och samma system vilket gör att ni vinner tid och slipper dubbelarbete. Till exempel så kan alla fakturor som skapas i EDI-flödet enkelt och automatiskt konteras och sedan bokföras när fakturan skickats iväg. Exder Business har även stöd för traditionell pappersbaserad handel för de kunder och leverantörer som ännu inte kommit igång med elektronisk handel. All information om såväl dina elektroniska som traditionella pappersbaserade affärer finns samlad i Exder Business.

Exder håller också reda på vilka kunder som vill ha EDI-fakturor, faktura via e-post som bifogad PDF eller utskrivna pappersfakturor. Exder Business innehåller utöver redovisning också lagerhantering och inköp med många möjligheter. Leverantörsfakturor kan hämta kontering automatiskt och bokföras på samma sätt som kundfakturorna.

Fler funktioner i Exder Business: konteringsmallar, kundreskontra och artikelregister. Kontaktregister, budget, kostnadsställe och projektredovisning, statistikrapporter, automatisk fakturering, autoaccept order, påminnelser och krav, automatisk avprickning av kundinbetalningar och mycket, mycket mer!

Exder Business kan även ta emot elektroniska leverantörsfakturor. Ni slipper knacka in fakturorna i systemet och får istället ett mejl när en ny leverantörsfaktura har kommit in. Sen kan ni kontrollera, kontera och betala som vanligt.

 

Exder är det enklaste sättet att få enhetliga rutiner för EDI-handel med era större kunder direkt kopplat till affärsredovisningen och övrig försäljning. Det är enkelt att börja använda Exder Business. Det är också lätt att successivt koppla till fler funktioner i Exder som t.ex. produktionsstyrning eller abonnemangshantering.

Exder Business är precis som alla andra Exder-moduler helt webbaserat. Allt du behöver är en PC och tillgång till Internet. Exder är ett tryggt system som många stora och små företag litar på. Ni behöver heller inte oroa er för att er data ska försvinna på något sätt, t.ex. vid brand eller stöld. Vi har ansvar för drift, säkerhetskopiering av data och uppdateringar. Datalagringsutrymmet i Exder Business är obegränsat.

Demoslinga - Inköp och lager
Demoslinga - Kundreskontra
Demoslinga - Leverantörsreskontra